reserveren.

Klik hier en reserveer via mail,
òf bel ons even: +31 475 20 42 10.

DINER

Voorgerechten.

  • 10,5 Rundercarpacciomet truffelcrème, truffelolie, pijnboompitten en parmezaanse kaas
  • 9,5 Vitello Tonnatomalse kalfsmuis met tonijncrème
  • 13,5 Bloedworstmet gebakken appel en coquille
  • 12,5 Trio scampi, coquille en zalm
  • 10,5 Gemarineerde zwaardvismet pompoen, dragon en tomaat
  • 13,5 Surf en turfzeebaars, zoetzuur buikspek, venkel en tomaat
  • 9 Carpaccio van rode biet (vegetarisch)met zoetzure prei, Pecorino kaas en tuinbonen
  • 9,5 Camembert (vegetarisch)gebrande rietsuiker, gegrilde courgette, zoetzure paprika en een gel van tomaat

Soepen.

  • 6 Tomatensoep (vegetarisch)
  • 6 Gegratineerde uiensoep (vegetarisch)
  • 7,5 Vissoep - rijk gevuld
  • 6,5 Goulashsoep

Hoofdgerechten Vlees.

Geserveerd met frites, aardappel- en groentengarnituur.

  • 29,5 Tournedosgebakken of van de grill met saus naar keuze
  • 36 Tournedos met ganzenlevergebakken, met rode port saus
  • 28,5 Ribeyegebakken of van de grill met saus naar keuze
  • 17,5 Varkenshaasgebakken met saus naar keuze
  • 25,5 Kalfsentrecotegebakken of van de grill met saus naar keuze
  • 21,5 Shortribmet eigen jus
  • 21 Wildgoulash
  • 28,5 Hertenrugmet wildsaus
  • 22,5 Livar rackgebakken of van de grill met saus naar keuze
  • n.v.t. Sauzen:Bearnaisesaus - Pepersaus - Rode port saus - Champignon-truffel roomsaus - Stroganoffsaus - Limburgse mosterdsaus
  • 7,5 Supplement ganzenlever

Hoofdgerechten Vis.

Geserveerd met frites, aardappel- en groentengarnituur.

  • 39,5 Zeetong a la meuniere
  • 28,5 Tonijn van de grill
  • 22,5 Kabeljauwhaasmet saus naar keuze
  • 23,5 Gamba'smet gewokte groenten en lichtpikante tomatensaus
  • n.v.t. Sauzen:Bearnaisesaus - Kreeftensaus

Vegetarische hoofdgerechten.

  • 13,5 Ravioli Tricolore (vegetarisch)pompoen, 4 kazen, gorgonzola en walnoten, in tomatensaus
  • 13,5 Chili sin Carne (vegetarisch)met Basmati rijst

Pastagerechten.

  • 13,5 Vegetarische pasta (vegetarisch)met diverse seizoensgroenten, room en gorgonzola
  • 18,5 Pasta met scampimet champignons, ui en prei in kreeftensaus
  • 18,5 Pasta Runderreepjesmet bospaddestoelen en truffelroomsaus

Kindergerechten.

Geserveerd met frites, komkommer, tomaat en appelmoes.

  • 7,5 Snack naar keuzefrikandel of kroket
  • 5 Kinderijsje2 bolletjes vanille-ijs met slagroom en discodip

Desserts.

  • 9 Kaasdessert4 kazen met vijgenbrikje, druiven en vijgencompote
  • 8 p.p. Sabayon (vanaf 2 personen)met seizoensfruit, en vanille-ijs
  • 7,5 Dame Blanchevanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
  • 7,5 Crème bruléeBastogne-kruimelijs, kaneel en sinaasappel
  • 8 Macaronbloedsinaasappel sorbet, gel van mandarijn, compote van ananas, licor43 en steranijs (lactosevrij)
  • 8,5 Dessert van de chef (laat u verrassen)(laat u verrassen)

ANDERE KAARTEN