reserveren.

Klik hier en reserveer via mail,
òf bel ons even: +31 475 20 42 10.

DINER

Voorgerechten.

  • 10,5 Rundercarpacciomet truffelcrème, truffelolie, pijnboompitten en parmezaanse kaas
  • 9,5 Vitello Tonnatomalse kalfsmuis met tonijncrème
  • 10,5 Carpaccio zwaardvismet gebakken gamba en een gel van bergamot
  • 12,5 Hollandse garnalen cocktailcocktailsaus en gekookt eitje
  • 9 Caprese (vegetarisch)tomaat, buffelmozzarella en basilicum
  • 9,5 Geitenkaas (vegetarisch)met salade, walnoten en honing

Soepen.

  • 6 Tomatensoep (vegetarisch)
  • 6 Gegratineerde uiensoep (vegetarisch)
  • 7,5 Vissoep - rijk gevuld
  • 6 Soep van de dag (vraag ernaar)

Hoofdgerechten Vlees.

Geserveerd met frites, aardappel- en groentengarnituur.

  • 29,5 Tournedosgebakken of van de grill met saus naar keuze
  • 36 Tournedos met ganzenlevergebakken, met rode port saus
  • 28,5 Ribeyegebakken of van de grill met saus naar keuze
  • 28,5 Lamsrackmet saus naar keuze
  • 24,5 Kalfslende en kalfssukademet rode wijnsaus
  • 17,5 Varkenshaasgebakken met saus naar keuze
  • 16,5 Schnitzelmet saus naar keuze
  • 18,5 Spareribsin huisgemaakte marinade
  • n.v.t. Sauzen:Bearnaisesaus - Pepersaus - Rode port saus - Champignon-truffel roomsaus - Stroganoffsaus - Limburgse mosterdsaus
  • 7,5 Supplement ganzenlever

Hoofdgerechten Vis.

Geserveerd met frites, aardappel- en groentengarnituur.

  • 18,5 Gebakken zalm op velmet saus naar keuze
  • 19,5 Gebakken gamba'sin romige saus met pernod en parmezaan
  • dagprijs Zeetong a la meuniere
  • 28,5 Tonijn van de grill
  • 21,5 Sliptong 2 stuks
  • n.v.t. Sauzen:Bearnaisesaus - Kreeftensaus

Vegetarische hoofdgerechten.

  • 14,5 Lasagne (vegetarisch)met salade
  • 13,5 Canneloni met spinazie-ricotta (vegetarisch)

Pastagerechten.

  • 18,5 Pasta met diverse vissoortenmet room, lenteui, champignons en prei
  • 18,5 Pasta op oosterse wijze (licht pikant)met runderreepjes
  • 13,5 Vegetarische pasta (vegetarisch)met diverse seizoensgroenten, room en gorgonzola

Maaltijdsalades.

  • 12,5 Rundercarpacciomet parmezaanse kaas, pijnboompitten, en truffelmayonaise
  • 13,5 Caesarmet gebakken kipfilet
  • 14,5 Biefstukreepjesmet champignons, ui en spekjes
  • 15,5 Gerookte vissoortenmet zalm, paling, heilbot en gebakken coquilles

Kindergerechten.

Geserveerd met frites, komkommer, tomaat en appelmoes.

  • 7,5 Snack naar keuzefrikandel, kroket of kipnuggets
  • 12,5 Stukje zalm
  • 5 Kinderijsje2 bolletjes vanille-ijs met slagroom en discodip

Desserts.

  • 8,5 Choco dessert
  • 7,5 Crème brulée deluxemet seizoensfruit en witte chocolade
  • 8 p.p. Sabayon (vanaf 2 personen)met seizoensfruit, en vanille-ijs
  • 7,5 Dame Blanchevanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
  • 7,5 Sorbet Tricoloremango- chocolade- en aardbeiensorbet met vers fruit
  • 9 Kaasdessert4 kazen met vijgenbrikje, druiven en vijgencompote

ANDERE KAARTEN